Fatimah’s feedback was very thorough and helpful when I asked her to look at my work in progress. She gives specific details as well as an overall view on your story. Also if you’re needing an unbiased opinion on your characters and writing Fatimah is your cheerleader.
Christina O. @sushirainbow [IG]

Een super fijne snelle aanpak, makkelijk toepasbare suggesties. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je eigenheid verloren gaat. Je tekst krijgt door haar aanwijzingen net dat beetje extra power om je boodschap op een effectieve manier de wereld in te slingeren. Kortom een aanrader! 
Brenda Muis, eigenaar Leef Je Leukste Leven

Magictalk, de naam klopt helemaal. Wat een stukje magie heb ik van je meegekregen. Een heldere blik op mijn bezigheden, passie en droom. Wat is het fijn om met jou te praten. Je bent eerlijk, oprecht en ontzettend lief. Voelde direct een connectie met. 
Rashmi @selfloveforalways [IG]

Voor de eerste sessie Magictalk had ik haar telefonisch gesproken. Haar warme persoonlijkheid en rust vielen mij toen al meteen op. De sessie ging over schrijven van verhalen. Fatimah weet waar ze het over heeft. Zij deelt haar kennis zonder belerend te zijn. Zij heeft mij geïnspireerd te geloven in de schrijver in mijzelf door haar eerlijke feedback. Ze staat naast de auteur en schept een sfeer van veiligheid en ontspannenheid tijdens het gesprek. Dit is belangrijk, om het proces van creativiteit op gang te brengen en te houden. Zij gaf mij vertrouwen en moed om verder te gaan in het schrijven van mijn verhalen.
Karin van Veldhoven, auteur van het boek De legende van het moeras

Fatimah heeft een gave. Ze herkent iemands potentie en talent binnen no time, zo ook bij mij. Tekenen is altijd een passie van mij geweest. Ik deed het alleen niet zo veel meer. Door alle drukte (lees: gezinsleven) is het nooit verder gekomen dan een hobby. Fatimah zag mijn eigenheid in stijl en motiveerde mij om meer te maken en meer van mijzelf te laten zien. Ze deed dit op een zachte en liefdevolle wijze. Ze gaf mij alle ruimte en tijd om mijn stijl te ontdekken en hielp me mijn zelfvertrouwen hierin te laten groeien. Alle soorten kunst uitingen zijn bekend gebied voor Fatimah. Hierdoor herkende ze mijn eigenheid in stijl direct. Dit is wat haar uniek maakt.
Anneke van Heusden, eigenaar Upside Down Illustrations

Fatimah is een inspirerende, krachtige, creatieve vrouw. Zij kan van niks iets prachtigs maken. Haar teksten zijn magisch en creaties zijn prachtig. Ze helpt mij ook bij het opzetten van mijn eigen bedrijf. Zij is mijn voorbeeld. Door haar vind ik doorzettingsvermogen en krijg ik inspiratie. She makes the world better.
Latifa Ergin, eigenaar Designed by Blue