De introductie en ontwikkeling van de personages vind ik heel belangrijk in een verhaal. Er zijn genoeg boeken en films waarvan de plot erg zwak was, maar waarin de hoofdpersonen en bijfiguren deze creaties hebben gedragen. Ik ben iemand die totaal geen feeling met een verhaal kan hebben, maar als de personages interessant zijn, kan ik me helemaal verliezen in hun journey. Hoe zien ze er uit? Wat dragen ze? Welke keuzes maken ze en waarom? Hoe verklaar ik hun gedrag? Etc.

Ben jij de creator die waarde hecht aan goed ontwikkelde personages met diepgang? Dan is de workshop Kleur je personages voor jou. In deze workshop combineer ik mijn passie voor personages met de Colour Comfort Methode. Breng je antagonist, protagonist, deuteragonist, tritagonist en andere (bij)figuren tot leven met de kracht van kleuren. Met de betekenissen van de verschillende kleuren kun je de eigenschappen van jouw personages dieper ontwikkelen en uitwerken.  

Na het volgen van deze sessies kun je kleurenpaspoorten maken van de meest uiteenlopende personages en zo een wereld om hen heen bouwen. Je krijgt van mij een journal, waarin je zelf aan de slag gaat met de kleuren en opdrachten. Het doel is dat jij personages creëert puur vanuit jouw creatiekracht.  

Duur: 4 sessies van 4 uur
Tussen elke sessie zit een week om de opdrachten uit te werken.

Voor wie: alle creators die personages creëren
Bijvoorbeeld auteurs, illustrators, scriptschrijvers, filmmakers, liedtekstschrijvers etc.

Vorm: individueel
Workshop is op maat   

Jouw investering: €750,- exclusief BTW (betaling in twee termijnen is mogelijk)
 


Woordenlijst
antagonist = tegenspeler van de protagonist
protagonist = hoofdrolspeler
deuteragonist = tweede belangrijke personage
tritagonist = derde personage (draagt in verschillende vormen bij, bijvoorbeeld een bemiddelende en/of activerende rol)