Begin aan je droom!

Maak van die hersenspinsels jouw work in progress. Elke creator heeft zijn eigen publiek en dat van jou wacht op je.

Iedereen is creatief. Je moet alleen de magie in je vinden. Deze magie wordt gevormd door jouw talenten. Door deze talenten te bundelen, kun je van je passie jouw werk maken. Stel je voor dat je elke dag met een glimlach wakker wordt om naar je werk te gaan. Sterker nog, het is niet eens werk. Je verdient je brood door jezelf te zijn en alleen dat te doen waar je hart ligt. Dat is geen werk, dat is een levensstijl.

Magicateers – zo noem ik creatieve mensen – worden vaak niet serieus genomen en wat ze doen, wordt als hobby weggeschoven. Uiteindelijk belanden veel magiërs in een alledaagse, door de maatschappij geaccepteerde rompslomp. Hun magie dimt.

Ik geloof dat creatieve mensen de potentie hebben om te groeien tot creatieve professionals. Ze zijn in staat om een imperium te bouwen.

Is het makkelijk? Absoluut niet. Is het het waard? Absoluut! Bij elke keuze die je maakt om uiteindelijk te kunnen leven van je passie, voel je een tinteling. Dat is de magie die wacht op haar beurt. Ik loop met je mee op jouw pad waar je haar stap voor stap vrijlaat.

Geen idee hoe en waar je moet beginnen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we een magic match hebben, kijken we samen hoe we werk kunnen maken van jouw braindump.

Voor wie is de vrijblijvende intake?
– Je hebt vertrouwen in je creaties.
– Je onderneemt/wilt ondernemen vanuit het hart.
– Je gelooft in community en niet in concurrentie.

Waarmee kan ik je helpen?
Manuscripten, scripties, essays, columns, blogs, websites, nieuwsbrieven, (educatieve) schrijfopdrachten, whitepapers, manifesten, blueprints, recensies, persberichten, social media posts, gedichten, illustraties, handlettering, journaling en andere crafts … eigenlijk alles wat jij creëert.

Jouw talenten zijn een bron van inkomsten. Herken en erken jouw krachten en wordt de professional die imperia creëert op eigen voorwaarden.

Wie kunnen mij benaderen?
Ondernemers en particulieren bij wie creativiteit voorop staat. Je hebt vertrouwen in je kennen en kunnen. Je weet dat dit genoeg is om van je passie te leven. Mijn klanten creëren puur vanuit hun hart. Ik werk o.a. samen met startende ondernemers, (indie-) auteurs, illustrators, coaches, trainers, adviseurs en lichtwerkers.